Distans Desktop För Fjärrskrivbord och Support

Få åtkomst till fjärrskrivbord från var som helst
Med denna programvara för fjärrskrivbord och support kan du styra dina datorer från vilken enhet som helst.

GRATIS  för personligt bruk, (och kommersiell användning med begränsningar)


Lätt Tillgänligt !

Distant Desktop låter dig ansluta och arbeta med datorer från var som helst i världen. Ingen installation och ingen registrering krävs. Ladda bara ner och kör programmet på din Windows- eller Android-enhet. Använd ID och lösenord för att ansluta till fjärrdatorn, eller ge åtkomst till din egen PC.

Easy Access !

Skicka filer och mappar säkert från din dator till fjärrvärden och vice versa. Att initiera filöverföringen tar bara några få klick.

Flera anslutningar !

Med Distans Desktop kan du ansluta till flera datorer samtidigt. Den här funktionen är användbar för administration och teknisk assistans på distans. Du kan också tillåta fjärrskrivbordsanslutning till din PC för flera partners åt gången.

Röst- och textchatt !

När du arbetar kan du skicka och ta emot textmeddelanden från din fjärrpartner. Skriv bara i det integrerade chattfönstret. Du kan också använda en mikrofon och högtalare eller ett headset för röstkommunikation.

Demonstration och utbildning !

View-Only-läget är ett annat sätt att använda vårt fjärrskrivbordsprogram. I det här läget tillåter du fjärråtkomst till ditt skrivbord, men möjligheten att styra din dator är inaktiverad. Användarna får se dina handlingar, prata med dig eller skicka meddelanden för att chatta. Detta läge är idealiskt för distansutbildning, utbildning eller presentation av dina digitala produkter.

Det är lika enkelt som 1 – 2 – 3!

1, Ladda ner
Ladda ner Distant Desktop och kör det. Programvaran måste också köras på fjärrdatorn. Ingen registrering krävs.

2, Få ID och lösenord
Ta reda på ID och lösenord för fjärrsidan. Båda visas i det första fönstret i Distant Desktop.

3, Komma igång
Klicka på knappen “Anslut…” och ange fjärr-ID och lösenord. Allt är klart!